top of page

Jsem Radim Slezar


Jmenuji se Radim Slezar. Narodil jsem se 6. února 1975 v Hodoníně. V Ratíškovicích mám zapuštěny pevné kořeny. Zde se svou ženou Hanou bydlíme a vychováváme své dvě děti, Moniku a Adama.


Po ukončení ZŠ v Ratíškovicích a po maturitě na gymnáziu v Kyjově jsem zamířil na vysokou školu. Vystudoval jsem Fakultu strojní na Vysokém učení technickém v Brně, konkrétně obor se zaměřením na strojírenské technologie a průmyslový management. Po studiích jsem ještě prošel roční vojenskou službou v Mikulově a Vojenskou akademií Vyškov a poté již započala moje pracovní etapa života. V roce 2000 jsem nastoupil do strojírenské firmy v Kyjově, kde pracuji doposud jako vedoucí obchodního a logistického oddělení. Ze své praxe řízení kolektivu pracovníků jsem zvyklý rozhodovat se v dané situaci a nést odpovědnost za přijatá rozhodnutí.


Mezi mé záliby patří především hudba. Svůj volný čas dále vyplňuji sportem jak aktivně, tak i pasivně, cestováním, kulturou, dobrým filmem, posezením s přáteli. Nejvíce času ale věnuji své rodině, která je mým největším štěstím a je pro mne velkou oporou.


O dění v obci se zajímám dlouhodobě. Aktivně jsem se do komunální politiky zapojil v roce 2012 jako člen přestupkové komise. Od roku 2014 působím jako člen stavební komise v naší obci.


Proč kandiduji v komunálních volbách?


Ratíškovice jsou můj domov, zde žiji prakticky celý život, s místními sdílím a prožívám jak jejich radosti, tak i starosti. V případě volebního úspěchu našeho týmu bych se proto rád podílel na správě věcí veřejných, na vytváření lepších životních podmínek v naší obci a přičinil se o rozvoj hlavně v oblasti bytové politiky a sportu.







bottom of page