top of page

Jsem Eliška Ilčíková


Jmenuji se Eliška Ilčíková a narodila jsem se 2. září roku 1990. Pocházím z rodiny, která se vždy aktivně zajímala a podílela o dění v Ratíškovicích. Již prarodiče ve mně budovali kladný vztah ke kultuře, dědeček působil ve zdejším ochotnickém divadle a věnoval se hře na housle, babička v místním národopisném souboru Robky ze Séčky. Od dětství jsem navštěvovala folklorní soubor Rozmarýnek a věnovala se hře na klavír. Mým dětským snem bylo stát se učitelkou, a tak jsem si svůj sen splnila a v roce 2013 jsem úspěšně ukončila Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně v oboru Učitelství pro MŠ.


Svoji pedagogickou praxi jsem začínala jako učitelka MŠ v Hodoníně, kde jsem působila 5 let. Jelikož jsou pro mě Ratíškovice srdcovou záležitostí, ani na chvíli jsem neváhala, když jsem byla oslovena učit v Mateřské škole Sluníčko, kde v současné době pracuji na pozici vedoucí učitelky.


Ve svém volném čase se věnuji pečení dortů a dezertů. Jsem velkou milovnicí kočičích mazlíčků, doma máme kocoura Olivera. Ráda se věnuji poznáváním nových míst, sportovním aktivitám a procházkám v přírodě, zejména v okolí krásných ratíškovských lesů.


Ratíškovice jsou pro mne domovem, mám zde rodinu a kamarády a není mi lhostejné, jak se jim a dalším mladším generacím zde bude žít. Proto jsem se rozhodla podpořit nezávislé sdružení PRO a kandidovat v letošních volbách do obecního zastupitelstva.


Celý život se řídím krédem „Chovej se k ostatním přesně tak, jak chceš, aby se oni chovali k tobě“.





bottom of page